“Bezobrazluk, što smo uopšte došli” Svekar i svekrva se obrukali na svadbi i uvrijedili mladinu rodbinu

May 5, 2024, 11:12 am

Sezona svadbi je počela početkom aprila,a mnogi mladenci su već napravili svoje veselje iz bajke.

Međutim, koliko god da se trude da ugode sebi i zvanicama uvijek se među svatovima nađe neko ko će naći zamjerku i baš o toj sitnici govoriti nakon svadbe.

O jednoj beogradskoj svadbi koja je održana u aprilu još uvijek se priča i to zbog toga što su mladenci rasporedili goste tako da su mladini bili na jednoj strani svečane sale, a mladoženjeni na drugoj. Inače, prema riječima komšiluka mlada je iz unutrašnjosti Srbije, dok je mladoženja rođeni Beograđanin.

Mladina rodbina se uvredila i naljutila zbog tog odvajanja, a još više zbog ponašanja mladoženjine rodbine koja je sve vrijeme bila samo na svojoj strani i sa visine posmatrala prijatelje iz unutrašnjosti, prenosi Kurir.

– Restoran u kome su mladenci pravili svadbu bio je veliki i moderan. Sala je bila prostrana i bilo je dosta mjesta. Međutim, ne znam čija je ideja bila da se fizički odvoje gosti. Mi smo bili na jednoj strani, a oni na drugoj. Kada smo ulazili to smo shvatili i mislili smo da neće biti problema. Međutim, kako je vrijeme odmicalo i kako su zvanice ustajale da igraju primjetili smo da mladoženjina rodbina nije htjela da se pomjeri iz svog djela i da pozdravi najbliže mladine rođake – priča mladina komšinica iz unutrašnjosti i dodaje:

– Sve vrijeme su bili u svom djelu i popreko gledali nas. Osjetili smo se nepoželjno i odbačeno kao da su nas i ogovarali tada. Bezobrazuk! Ne mogu da shvatim onu podjelu… Oni su ipak Beograđani, a mi smo se osjetili kao da smo ništa. Neki su komentarisali i da su se pokajali što smo uopšte došli. Jedini je mladoženja tu bio korektan jer se trudio da obiđe svakog, čak ni mladina svekrva i svekar nisu željeli da nas pozdrave. Ne znam zbog čega je sve to jer svoju snajku zaista vole i poštuju, ali njenu rodbinu očigledno ne podnose. Bolje da nas nisu ni zvali onda da dolazimo. Ne bi smo se osjetili ovako poniženo… Obrukali su se –  zaključila je komšinica.

Nezavisne novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *