TV K3

android aplikacija

instaliraj

Banja Vrućica obilježava vijek postojanja

Banja Vrućica obilježava vijek postojanja
Stotinu godina Zdravstveno-turističkog centra Banja Vrućica u Tesliću biće obilježeno danas svečanom akademijom, koju će prenositi naša televizija od 18.00 časova.

Zdravstveno-turistički centar Banja Vrućica, koji ove godine obilježava stotinu godina od osnivanja, promovisao je 6. septembra monografiju o svom istorijatu, kao i viber stikere sa motivima Banje.

Ljekovita termominerlna voda ove banje korištena je još u vrijeme starih Rimljana. Da je to tako, potvrdili su dokazi pronađeni vijekovima kasnije.

Autor Monografije “Banja Vrućica – Vijek u službi zdravlja” Bojan Stojnić naveo je da je 1925. godine tokom kaptaže banjskih izvora pronađen zlatnik i ogrlica iz rimskog perioda.

Danas je Banja u zlatnom periodu. Rekordna posjećenost, savremena oprema, stručni ljekari, kabineti i usluge – svrstali su je na čelo banjskog turizma u regionu.

U korak s modernim tehnologijama i Banja se modernizuje. Јedan od načina bolje komunikacije s posjetiocima i turistima su i viber stikeri s motivima banje, koji će od sutra biti dostupni.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.