Atletičari Atletskog kluba “San” osvojili dvije medalje (FOTO)

April 14, 2024, 11:51 am
Na trećem Međunarodnom atletskom mitingu ”Trofej Bijeljine 2024” održanom u Etno selu Stanišić , atletičari Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora, ponovo su imali uspeha i osvojili dvije medalje: jednu srebrenu i jednu bronzanu.
Odličnu trku je istrčao Kristijan Marić u trci juniora na 800 metara i osvojio srebrenu medalju sa novim ličnim rekordom koji je za više od četiri sekunde bolji od dosadašnjeg rekorda.
Takođe u trci mlađih juniora na 800 metara Srđan Stanišić je istrčao svoju do sada najbolju trku u karijeri i u do samog kraja neizvesnoj završnici osvojio bronzanu medalju sa novim ličnim rekordom, koji je za čak šesnaest sekundi bolji od do sadašnjeg ličnog rekorda. Srđan je 800 m istrčao za 2 minute 6 sekundi i 66 stotinki.
-Veoma dobru trku je istrčala i Marija Malešević u trci mlađih juniorki na 800 m sa novim ličnim rekordom.
Ovo je bila odlična proba pred početak nove atletske sezone na stazi, koja je ovim takmičenjem za naše takmičare veoma dobro počela i u kojoj se nadamo još boljim rezultatima. Sljedeće takmičenje atletičati Atletskog kluba ”SAN” imaju na 2. Uličnoj trci kroz Derventu, koja se 19. aprila održava na ulicama Dervente u organizaciji Atletskog kluba ”DERVENTA” i Turističke organizacije Grada Drventa, a uz pokroviteljstvo Gradonačelnika Grada Derventa i Gradske uprave Grada Derventa – saopteno je iz AK “San”.
(TV K3 – Foto: AK SAN)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *