Ana: Biće sjajan meč sa Serenom

August 17, 2014, 11:29 am

Ivanovićeva je do pobede nad Ruskinjom Marijom Šarapovom u spektakularnom meču punom preokreta došla sa 6:2, 5:7, 7:5, posle dva sata i 46 minuta igre.

Njena rivalka u borbi za titulu, od 20 časova po našem vremenu, takođe je u tri seta eliminisala Karolinu Voznijacki iz Danske.

“Za mene je najbitnije da se oporavim do finala i sveža uđem u meč. Sigurna sam da će to biti sjajan meč. Već tri puta smo igrale ove godine”, rekla je Ivanovićeva, “Mislim da će meč sa Serenom biti odličan test za mene. Ona je najbolja teniserka na svetu, takođe velika šampionka, nadam se da će meč proći dobro za mene”.

Ivanovićeva i Vilijamsova su se do sada sastajale sedam puta, a američka teniserka vodi sa 6-1 u pobedama. Jedinu pobedu u međusobnim susretima Ana je ostvarila na ovogodišnjem Australijan Openu, a potom je Serena uzvratila u Rimu i Stenfordu, pobedama u tri seta.

Srpska teniserka je u meču sa Šarapovom spasla dve meč lopte i uspela da trijumfuje posle dva sata i 46 minuta igre.

“Mislim da sam dozvolila da meč bude ovoliko neizvesno. Nisam se kretala dovoljno i igrala sam pasivno. Ali, ona je šampionka i borila se veoma dobro. Morala sam da se osvestim u trećem setu, tako da mi je drago što sam na kraju pobedila”, naglasila je Ana.

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *