AK ”Prnjavor” šalje člana Milana Vidovića na prvenstvo u Mađarsku

July 3, 2018, 12:22 pm

Atletski klub ”Prnjavor” iznjedrio je još jednog odličnog atletičara. Milan Vidović koji oko 3 godine trenura atletiku u ovom klubu ostvario je odlične rezultate u sprinterskoj disciplini na 100 metara. Svojim trudom, umijećem i talentom ostvario je mogućnost da se takmiči na Juniorskom prvenstvo koje se ove godine održava u Mađarskoj. Put Mađerske krenuo je jutros. Sprema, pun energije, elana i zelje  pobjede.

Predsjednik AK ”Prnjavor” Željko Petrović kaže da je ovo jedan od dosada najvećih uspjeh kluba za proteklih 25 godina postojanja, upravo iz razloga što je u pitanju sprinterska disciplina. On je dodao da je Milan vrijedno trenirao i da je spreman za Mađarsku. Ne pucaju previsoko, ali kako kaže ocekuju dobre rezultate.

”Obzirom da je Milan trenirao na asfaltu i kros stazi ovo je veliki uspjeh, jer nije trenirao na pravoj stazi već je  u ovakvim uslovima uspio ostvariti odlične rezultate, istakla je predsjednica Skupstine AK ”Prnjavor” Nataša Petrović

Europsko  juniorsko prvenstvo Umađarskom Györu održaće se od 5. do 8. jula ,a ujedno će biti i izborno za Europu za nastup na Olimpijskim igrama mladih. Na ovom takmičenju učestvuje 5 atletičara iz BiH među kojima je i prnjavorčanin Milan Vidović.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *