TV K3

android aplikacija

instaliraj

Agility Robotics predstavio robota dostavljača (VIDEO)

Agility Robotics predstavio robota dostavljača (VIDEO)

Kompanija Agility Robotics objavila je novi video koji prikazuje robota koji hoda na dvije noge, a mediji, te eksperti tvrde da se od ovakvih robota danas očekuje mnogo više.

Naime, radi se o tome da u vrijeme kada roboti mogu da urade salto unazad, preskaču prepreke, plešu, te učestvuju u svim mogućim vratolomijama, stručna i obična javnost od novih robota očekuju više nego od njihovih prethodnika.

Tako robot koji dva i po minuta hoda kroz šumu ne predstavlja ništa revolucionarno. Istina je da je Digit robot kreiran za isporuku paketa, te mu gimnastička umjeća nisu neophodna. Novi robot bi trebalo da funkcioniše u tandemu sa autonomnim Ford vozilima, tako da je jedino neophodno da može da se smjesti u zadnji dio automobila, te prevali razdaljinu od vozila do ulaznih vrata naručioca.

Novi video ipak pokazuje jednu važnu stvar, a to je da novi Agility Robotics robot može da savlada različite terene, što znači da će biti uspješan u poslu za koji je i dizajniran, što je sasvim dovoljno da bi se projekat tumačio kao uspješan.

(Futurism)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.