TV K3

android aplikacija

instaliraj

7 načina kako autfitom možete upropastiti prvi utisak

Drugi put je kasno za prvi utisak...Zato vodite računa kakav utisak ostavljate i nemojte dozvoliti da ga bilo šta pokvari!

7 načina kako autfitom možete upropastiti prvi utisak

Prvi utisak je sve, zar ne? I osim sjajne ličnosti, najlakši način da se istaknete u gomili jeste – savršeni outfit! Ali tanka je granica između stajliš kombinacije kojom privlačite pažnju i one koja je ipak malo previše…

Kako bismo osigurali da svaki put započnete poznanstva i odnose u pozitivnom tonu, danas ćemo s vama podeliti sedam modnih grešaka koje treba izbegavate uvek, a naročito na prvom sastanku.

Odeća vam ne pristaje kako treba

Nositi odeću koja je loše krojena i ne pristaje vam je jedan od najlakših načina kako upropastiti prvi utisak. Pokazuje da nemate pojma šta radite ili vas jednostavno nije briga kako vas drugi doživljavaju. Oblačite se onako kako odgovara vašem tipu tela, naglasite samo ono najbolje na vama, a sakrijte nedostatke – i imate recept za savršen outfit!

Spajate previše trendova

Želite da odate dojam pristupačne osobe kada upoznajete nove ljude? U tom slučaju, prihvatite neke nove trendove bez preterivanja jer ćete u protivnom izgledati smešno ili vulgarno. Odaberite jedan ili dva trenda koja vam se najviše sviđaju i koja najbolje pristaju vašem obliku tela i izgledaćete kao da stvarno znate što radite (i to na pristojan način).

Ne obraćate pažnju na detalje

Najlakši način kako da započeti razgovor bez razgovora? Odaberite outfit s interesantnim detaljima kako biste privukli pažnju. Govorimo o printu, teksturama, krojevima i svemu između.

Propuštate ključne stylish komade

Dobro stiliziran outfit će momentalno odati utisak stylish energije u vama. To ne znači da trebate da zaposlite stilistu kako biste stvorili savršen dnevni outfit,  samo je potrebno da mislite na nove načine kako možete stilizovati svoje ključne komade iz vlastitog ormara. Na primer, umesto da nosite svoju košulju kao do sada, probajte da je uvučete u pantalone ili prebacite kožnu jaknu preko sebe za nešto interesantniji luk.

Ne razmišljate jednostavno

Ukoliko pripremate dnevni autfit, najbolje je da izgledate kao da se niste previše trudili. To ne znači da trebate biti dosadni, naprotiv! Cool print ili neobični krojevi izgledaće sasvim dobro u kombinaciji s ostalim klasičnim komadima.

Zaboravljate na materijale

Materijal koji izgleda skupo ostaviće potpuno novo svetlo na vaš sveukupni luk. Ali zapamtite, ne trebate trošiti hrpu novaca na odeću. Potražite povoljne brendove sa prirodnim materijalima koji izgledaju skuplje nego što jesu.

Vaš autfit ne inspiriše

Ok, naravno da nećete na sastanak doći obučeni kao da ste upravo sišli s Milanske modne piste, ali nema potrebe da vaš autfit bude jednoličan i dosadan. Pogotovo kada i sami znate da nije potrebno puno truda da biste izgledali moderno i stajliš. Sve što vam treba je nekoliko pametnih modnih dodataka. Dobra torba ili par cipela mogu kompletno transformirati svaki vaš autfit.

 

Izvor: Wall.hr

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.