TV K3

android aplikacija

instaliraj

7 koraka, 7 dana i nekoliko kilograma manje: Peta stavka je posebno važna!

Višemesečna zdrava ishrana ključ je dugotrajnog mršavljenja, ali vi možete smršati i u kraćem roku, uz nekoliko svakodnevnih rituala.

7 koraka, 7 dana i nekoliko kilograma manje: Peta stavka je posebno važna!

Dok se pripremate za odmor ili neki važan događaj, želite da izgledate mršavije kako bi vam odeća lepše stajala. Rešenje vašeg problema nalazi se u malim promenama svakodnevnih navika koje loše utiču na vaš organizam.Da li ste spremni da vidite sjajne rezultate za kratko vreme?

  1. Izbacite beli šećer iz ishrane. Na ovaj način ubrzaćete detoksikaciju vašeg tela. U prvim danima “apstinencije” biti vam teško i osećaćete neizdrživu potrebu za slatkišima, međutim, ukoliko ostanete dosledni, rezultate ćete brzo primetiti. Napravite prioritete u ishrani kako biste izgubili višak kilograma za kratko vreme.
  2. Ne konzumirajte alkohol. Iako je alkohol piće, uopšte ne znači da je niskokalorično. Naprotiv, jedna čašica alkoholnog pića prouzrokuje više štete nego sve grickalice koje ste pojeli tokom dana. Alkohol usporava detoksikaciju organizma koja vam je neophodna kako biste izgubili višak kilograma. Budite dosledni i izbegavajte ga.
  3. Izbegavajte kofein. To je toksin koji stimuliše vaš nervni system i pomaže vam da započnete dan. Međutim, ograničite se na samo jednu šolju kafe dnevno! Ukoliko se kofein preterano konzumira, telo se dehidrira, a koncentracija počinje da slabi.
  4. Povećajte fizičku aktivnost. Ukoliko još uvek niste počeli da vežbate, počnite od kardio vežbi već sada! Idite u laganu šetnju ili trčanje. Takođe, možete raditi i neke joga vežbe ili jednostavno 30 minuta dnevno voziti bicikl. Za samo nedelju dana videćete drastičan rezultat.
  5. Pijte dosta vode. Preporučuje se dnevni unos između 8 I 12 čaši vode kako bi se metabolizam ubrzao. Ukoliko vam bude dosadno da pijete samo vodu u toku dana, dodajte u nju malo limuna kako biste uživali u osvežavajućem ukusu. Limun spada u prirodne diuretike, pa će vam pomoći da izbacite toksine iz organizma.
  6. Merite težinu svakog jutra. Stručnjaci savetuju da ne bi trebalo proveravati svoje kilograme opsesivno svakog dana, ali u ovom slučaju, merenje će vam pomoći da ostanete motivisani. Kada se probudite, pre doručka, stanite bosi na vagu, a zatim zapišite rezultat na papir kako biste jednostavno pratili svoj napredak. Ukoliko se držite plana, izgubićete 3 do 5 kilograma za samo nedelju.
  7. Jedite male zdrave obroke. Umesto da jedete 3 velika obroka dnevno koje ćete teško moći da svarite, opredelite se za 5 do 6 malih i zdravih obroka koji će vam ubrzati metabolizam. Takođe, nemojte jesti nakon 8 sati uveče.

 

(Stil.kurir.rs)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.