Prnjavor: Četiri medalje za AK San na 45. Jesenjem krosu Partizana

November 14, 2021, 4:47 pm

Na 45. Jesenjem krosu Partizana, atletičari Atletskog kluba ‘San” iz Prnjavora i Atletske sekcije iz Dervente, ponovo su imali uspeha i osvojili četiri medalje. Jednu srebrenu i tri bronzane.

Srebrenu medalju je osvojila Belma Ćuran u trci zadovoljstva na 3000 m, dok je Milan Njenjić osvojio bronzanu medalju  u konkurenciji muškaraca.

Bronzane medalje su osvojili i Kristijan Marić u trci mlađih juniora na 1500 m, kao i Rastko Miladinović u trci dečaka na 200 m polaznik atletske sekcije iz Dervente.

Ovom prilokom se zahvaljujemo roditeljima dece koji su vozili decu na takmičenje u Beograd, Nataši Milojević i Dariju Miladinović, vlasnicima limarske firme AL-M iz Dervente, kao i Marijani i Darjanu Kosiću iz Dervente.

Posebno se zahvaljujemo našem Generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o. , koji nam omogućuju odlaske na takmičenja ove godine.

Pred članovima Atletskog kluba ”San” i Atletske sekcije iz Dervente sada predstoji mala takmičarska pauza do polovine decembra,kada počinju takmičenja u atletskoj dvorani u Srbiji.

Izvor: ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *