5 neobičnih rođendanskih poklona za malenog princa Džordža

August 6, 2014, 8:48 am

Preslatki princ je svoj prvi rođendan proslavio u krugu najuže porodice, loveći leptiriće i uživajući u klasičnoj engleskoj čajanci. Neizostavan deo svakog dečjeg rođendana su naravno pokloni: pregršt slatkiša,  plišanih igračaka i autića. Međutim, osim ovih, uobičajenih poklona, princ Džordž je dobio nekoliko, nesumnjivo zanimljivih darova, sa kojima neće moći baš uskoro da se igra (a možda i nikada).

Na listi poklona za princa Džordža našlo se nekoliko životinja, i to nimalo naivnih. Naime, vlasti severne Australije poklonile su princu malog krokodila, koga su simboličnog nazvali Džordž.

Zoološki vrt “Dudli” mu je darovao nekoliko merkata, životinja iz porodice mungosa. A pošto se bik u Keniji smatra kraljevskom životinjom, narod Samburu u Keniji je, shodno tome, malenom princu poklonio bika.

Budući da je cveće prigodan poklon u svakoj prilici, ali da brzo uvene, prijatelj prinčevog deke, Tibor Kalnoki, dosetio se i nasledniku kraljevske porodice poklonio čitavo polje divljeg cveća.

Jedini od ovih neobičnih poklona, koje će moći princ moći da koristi, mada ne ubrzo, svakako je daska za surfovanje, koju su mu poklonile vlasti australijske plaže Menli

 

(yumama.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *