4 važne lekcije koje možemo naučiti od Adel

November 26, 2015, 8:29 am

“Ne pravim muziku za oči, pravim je za uši” …

Nakon četiri godine dočekali smo da u novembru 2015. godine čujemo novi album britanske pevačice i jedino što možemo da izjavimo je: “Adel, zaista si nam nedostajala!”

Dobro poznati glas koji pomera granice, iskreni stihovi i dirljiva pesma koja nas pogodi tačno u srce je sve što nam je potrebno da nam ugreje srce i probudi najiskrenije emocije.

Osim što je dokazala da je za šoubiz dovoljan glas i talenat, imamo još dosta toga što možemo naučiti od ove pop ikone. Za početak pokazala nam je kako je moguće u isto vreme biti i nežan i jak, u nastavku slede još 4 važne lekcije:

Moguće je graditi karijeru samo na talentu

Nema dileme oko toga da je Adel superzvezda. Singl Hello kojim se vratila na muzičku scenu  je dokaz da je dobra pesma dovoljna da izazove ogromnu medijsku pažnju.

Bez obzira na ogroman uspeh, Adel nema potrebu da se eksponira i pojavljuje previše u medijima. Jedino što znamo o njenom privatnom životu je isključivo preko njenog PR-a ili ukoliko poželi da u nekom intervju otkrije neki detalj. Da li je moguće imati zdravu vezu, porodicu, biti ultrapoznat i sačuvati svoju skromnost? Adel nam je najuverljiviji dokaz!

Volite sebe, svoje telo i um

Adel je žena koja odiše samopouzdanjem. Ona je zadovoljna sobom i nikada nije želela da privuče pažnju ni sa čim drugim osim svojim glasom.

“Nikada nisam gledala naslovnice magazina i mislila da moram da izgledam kao modeli kako bih bila uspešna.”, izjavila je jednom prilikom u intervjuu sa novinarom Andersonom Kuperom.

Tom prilikom je i dodala da joj nije potrebno zgodno telo i seksepil kako bi prodala svoj album. I mi se potpuno slažemo!

Sasvim je normalno biti povređen nakon raskida

Kada se veza neslavno završi uglavnom su nas učili da budemo jake i hrabre i ne pokažemo svetu koliko nas je ustvari raskid povredio. Adel nam je pokazala da radimo sasvim suprotno! Ona je hrabro i bez stida poručila bivšim momcima i svetu koliko je zapravo patila nakon raskida. Pre svega mi smo ljudi i imamo pravo da patimo, plačemo sve dok ne prebolimo…

Smejte se često i glasno!

Sasvim je u redu i opravdano da u nekim (ekstreno smešnim ) situacijama ne budete ozbiljne i pokažete svetu koliko je vama zabavno. Bez obzira da li je na intervjuu ili nekom drugom poslovnom razgovoru, Adel se ne plaši da kaže svoje mišljenje i to isprati glasnim i zaraznim smehom.

Na pitanje da bi volela da bude Bond devojka, pevačica je odgovorila: “Hahahahahahahahah! NE!”.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *