Pjevač morao da potraži stručnu pomoć

June 9, 2019, 11:51 am

Pjevač Darko Lazić morao je da potraži pomoć psihijatra, nakon što su počeli da ga opsjedaju košmari od teške saobraćajke nesreće koju je doživio u oktobru prošle godine.

Folker već osam mjeseci nema miran san jer mu se skoro svake noći u snu javljaju slike udesa, iz kog je jedva izvukao živu glavu, te doživljava jezu kad god prolazi pored tog kobnog mjesta. Iako je mislio da će vremenom to prebroditi, njemu je sve gore pa je morao da pronađe rješenje, prenosi Kurir.

– Po savjetu svojih najbližih, Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često mijenja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje – otkriva izvor i dodaje da je pjevač započeo proces kod jednog poznatog psihijatra.

– Lazić je popričao sa stručnim licem i već poslije prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću volju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna budući da njegova vjerenica Marina Gagić treba da se porodi za nepunih mjesec dana – kaže pevačev prijatelj.

Darko je potvrdio da je počeo da odlazi kod psihijatra.

– Ima istine u tome, liječim se kod psihijatra, odnosno posavjetovao sam se s njim i prijalo mi je. Nije lako izbaciti loše stvari iz glave, a nema ništa ružno i loše u tome što želim da se oslobodim toga i normalno živim. To nikada ne može da se zaboravi, ali lakše ću prebroditi – rekao je on za “Kurir”.

(Srpakainfo – Foto: Printscreen/Instagram)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *