TV K3

android aplikacija

instaliraj

20.000 $ onome ko preživi ukletu kuću

20.000 $ onome ko preživi ukletu kuću

Vlasnik McKamey Manora, vile koja se smatra najstrašnijom na svijetu, obećava nagradu od 20.000 dolara onome ko preživi turu u kući.

Za mnoge uklete kuće se tvrdi da su najstrašnije na svijetu, ali svi entuzijasti ovakve vrste zabave se slažu da je McKamey Manor najstrašnija. Ukoliko njena sadašnja reputacija nije dovoljna, vlasnik Ras McKamey podiže ulog nudeći nagradu od 20.000 dolara svakome ko je dovoljno hrabar da izdrži cijelu turu koja može trajati i do 10 sati i koja vodi učesnike do njihovih fizičkih i mentalnih granica.

“Svaki gost će biti izazvan mentalno i fizički dok ne dostigne lični maksimum. Ovo može biti jako agresivno iskustvo”, piše na veb-sajtu uklete kuće, gdje se dodaje da će glumci moći imati fizički kontakt s učesnicima, kojima nije dopušteno uzvratiti kontakt.

Jedini način da horor prestane je da izgovore “sigurnu rečenicu” koja glasi: “Zaista ne želiš ovo raditi.”

Kako bi se prijavili za najnoviju turu u McKamey kući i dobili šansu da osvoje 20.000 dolara, učesnici moraju biti stari više od 21 godine, donijeti dokaz o medicinskoj sposobnosti, kompletirati sportski test i potpisati ugovor od 40 stranica.

Oni koji se kvalifikuju moraće pogledati informativni video od dva sata, u kojem Ras McKamey objašnjava sve što morate znati. McKamey savjetuje ljude da se ne pojavljuju u nadi da će osvojiti 20.000 dolara, jer je to nemoguće, i da će ih kuća “sažvakati i ispljunuti” .

Iako većina ukletih kuća stvara strah kod ljudi čudnim zvukovima i glumcima koji iskaču ispred njih, McKamey Manor je stvari podigao na viši nivo i tokom ove ture učesnicima se pauci i bube stavljaju na lice i dave ih u kadi koja je puna lažne krvi.

Nezavisne novine

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.