Prnjavor- Stanić poklonio poslaničku platu za četvrto dijete porodice Radanović iz Potočana (VIDEO)

May 20, 2017, 5:45 pm

Porodica Radanović iz Potočana kod Prnjavora dobila je četvrto dijete i to četvrtog sina. Tim povodom narodni poslanik Miladin Stanić donirao je ovoj porodici poslaničku platu za četvrto dijete.

Najmlađi član porodice Radanović iz Potočana beba Nikola, rođen je 21. Aprila ove godine, a njegovi roditelji Draško i Jadranka, bili su kaže zatečeni i iznenađeni odlukom poslanika u NSRS Miladina Stanića da im za četvrto dijete pokloni jednu poslaničku platu u iznosu od 3.500 maraka.

„Zahvalni smo Miladinu Staniću i baš nas je iznenadio“, kaže majka Jadranka.

„Hvala mu do neba na svoj pomoći koju nam je pružio. Nismo se tome nadali ni očekivali. Ne mogu mu se odužiti za ovaj gest“, kaže bebin otac Draško.

Mali Nikola je rođen u Banja Luci a na porodu je bio težak čak 5.800 grama, kaže majka Jadranka. Ona dodaje da su sada dobro i da se još oporavljaju s obzirom da je beba bila jako velika.

Draško koji inače radi u Bispromu u Prnjavoru, Stanićevom preduzeću, kaže da i pored svih teškoća imati četvoro djece je jako lijepo i radosno.

„Četvoro djece je bogatstvo i preporučio bih svima da probaju i da vide kakav je to osjećaj“, ističe Draško.

Najstariji sin Peđa im je rođen 2001., Stefan 2006., Dragan 2011 i najmlađi Nikola 2017. Draško kaže da iako je među njima velika razlika u godinama fino se slažu i drago im je što su dobili još jednog mlađeg brata.

„Bilo je malo bojazni da će biti ljubomore ali prihvatili su to odlično i drago im je zbog brata“, priča Draško.

Jedan od braće Radanović, Stefan, kaže da mu je bilo jako drago kada su dobili malog brata Nikolu.

„Lijepo sam se osjećao kad smo dobili brata i ja i ostala braća. Pomažemo mami oko bebe i igramo se i zezamo s njim“, kaže jedanaestogodišnji Stefan.

Draško koji je 1976. godište je ispričao i da je na neobičan način zaprosio suprugu Jadranku iz Vijačana koja je 1983. godište i to na veče njene mature početkom 2000-ih kada ju je kako kaže prvi put i vidio.

On je radio u lokalu 5 lampi odakle maturanti kreću defile gradom da bi on krenuo za njom do hotela gdje je proslavljana matura ali pošto nije mogao da uđe vratio se u kafić gdje je igrom sudbine Jadranka tokom večeri ponovo došla i pristala da se uda za njega.

I eto danas imaju četiri sina, a na pitanje da li planiraju možda i peto, kažu noć je uvijek dobra za dogovor, kroz osmijeh je ispričao Draško.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *