10 znakova da ipak niste zaboravile bivšeg

May 14, 2015, 6:58 am

Kraj ljubavne avanture nekada nas može učiniti srećnim kada shvatimo da raskid ima više prednosti nego koristi. Mislite li još uvek na bivšeg partnera?

Poslije dugih sati provedenih ispred ogledala govorimo sebi da smo zaboravile na njega i mnogi dani ispunjeni su lažnim osmesima kojima pokazujemo da smo srećne i bez partnera.

Međutim, on i dalje ima vaše srce, ako:

  1. Vi špijunirate njega na Facebooku – Vi proveravate svoj Facebook svaki dan i čitate sve njegove statuse i komentare iz kojih pokušavate da shvatite da li je tužan zbog raskida i da li ima nameru da se vrati vama. Gledate njegove fotografije kako bi ustanovile da li postoji neko nov u njegovom životu, a vi izludite kad vidite komentare od drugih devojaka.
  2. Vi brojite dane koje ste provele bez njega. Vi uvek znate koliko dugo ste razdvojeni, od dana do dana.
  3. Vaši prijatelji počnu da prevrću očima kada kažete njegovo ime po stoti put. Oni su umorni od slušanja kada kažete da je to bila njegova krivica i kako se i zašto vaša veza raspala. Reakcija vaših prijatelja treba da budu pokazatelj da je tvoj bivši jedini predmet u razgovorima. Ako uvek razgovarate o njemu znači da i dalje imate osećanja prema njemu.
  4. Vi se nadate da ćete ga sresti. Petak veče, vi oblačite haljinu koju voli, nadajući se da ćete ga sresti i podsetite ga šta je on izgubio. Vi namerno posećujete mesta na kojima ga možete sresti i tako možda “slučajno” nabasate na njega.
  5. Vi menjate ponašanje kada ga vidite. Počnete glasno da se smejete, da razgovarate sa momcima koji koketiraju sa vama i plešete kao ludi. Radite sve ove stvari samo da mu pokažate da ne patite i da ste se vratili svom zabavnom životu.
  6. Zaplačete kada čujete “vašu pesmu”. Vaša pesma počinje i vama se odmah vraćaju lepe uspomene koje vas podsećaju na tu “stvar”. Odjednom postajate tužni, a oči su pune suza.
  7. Niste imune na “pijane” pozive. “U vinu je istina”. Pijete treću čašu vina i pozivate njegov broj. Možda se stidite sledećeg jutra, ali istina je da vi i dalje osećate potrebu da čujete njegov glas.
  8. Vi upoređujete sve sa njim. Konačno ste odlučili da odete na sastanak, ali tokom dana ste počeli sa upoređivanjem. Toliko misli vam dođe na pamet: “On nema smisao za humor”; “Oči su mu bile lepše” itd.
  9. Imate listu stvari koju želite da mu kažete. Osećate potrebu da podelite sa njim uzbudljive i čak loše stvari koje su vam se desilo nakon raskida.
  10. Srce počinje da lupa kada čujete zvono na telefonu. Uvek pomislite “Da li to on zove?” Ukoliko trčite da zgrabite telefon i uvek se nadate da ćete dobiti poziv od njega, onda definitivno nisi spremna da napustiš stvari iz prošlosti.

 

Izvor: Zenski magazin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *