10 razloga zašto je seks dobar

January 18, 2015, 1:54 pm
  1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.
  2. puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proljetnih alergija.
  3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne ljepote . Znanstvenici su otkrili da kad žena ima spolni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji daje sjaj i mekoću kose.
  4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi gotovo sve tonove i jača mišiće ženskog i muškog tijela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne tenisice!
  5. Vodite ljubav polako, mekan i opuštanje smanjuje šanse obolijevanja od dermatitisa, osipa i akni.Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.
  6. vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u ovoj romantičnoj večeri prije spavanja.
  7. Seks je Sveti lijek za depresiju. otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce s osjećajem kao singl.
  8. Seks je smirenje i smirujući mišićni opuštać najsigurniji na svijetu. To je tisuću puta učinkovitiji od Valiuma.
  9. Što više seksa to bolje, jer tijelo spolno aktivno otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlijezda našeg tijela je neprimjetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!
  10. Poljubac svaki dan čuva vas više od vremena dalje od zubara.Umjetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvijek obnavlja

(novi.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *