TV K3

android aplikacija

instaliraj

Vlajki: Predsjednik RS će morati raspisati prijevremene izbore

Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki upozorava da dio političkih subjekata, kojima je narod dao mandat, paktira sa nesrpskim strankama i nekim međunarodnim krugovima koji su otvoreni neprijatelji Republike Srpske, te prognozira da će, kako sada stvari stoje, predsjednik Srpske morati raspisati prijevremene izbore.

Vlajki: Predsjednik RS će morati raspisati prijevremene izbore

Vlajki ističe da glasači, sasvim sigurno, nisu dali povjerenje pojedinim političkim subjektima da bi paktirali sa nesrpskim strankama i nekim međunarodnim krugovima, koji su otvoreni neprijatelji Srpske.

On navodi da će loša svakodnevica, koja će neminovno biti stvorena, prerasti u sigurno uništavanje Republike Srpske, te da predsjedniku Republike preostaje, kako sada stvari stoje, da raspiše što hitnije, prijevremene izbore.

“Naš politički cirkus, možda, najnevjerovatniji u savremenoj istoriji, postaje sve napetiji i pretvara se u takav triler kojeg ne bi mogli smisliti ni Agata Kristi, ni Robert Ladlam zajedno”, navodi se u saopštenju potpredsjednika Srpske.

On naglašava da se do zadnjeg trenutka neće znati ko je i da li će biti s kim.

“Caka je u tome što taj `zadnji trenutak` može potrajati do besvijesti i pretvoriti se u lošu svakidašnjicu. Naravno, lošu za narod i za Republiku Srpsku”, kaže Vlajki.

Komentarišite

Your email address will not be published.