Vlahović već odigrao posljednje minute u dresu “Stare dame”

May 26, 2023, 7:34 am

Dušan Vlahović opet ima problem sa povredom.

Pred meč sa Milanom on trenira odvojeno od ekipe, pa Italijani spekulišu da je već odigrao posljednje minute za Juventus, do kraja su još dva kola.

Srbin će biti u medijima po završetku sezone, naime, Juventus sigurno neće igrati u Ligi šampiona, što znači, prema nekim računicama stotinjak miliona manje u kasi. To je novac koji negdje moraju da nadoknade, a igrač sa najvećom cijenom na tržištu je baš srpski napadač.

Ali, priča o 80 miliona je nerealna, kao i ona svojevremeno o 100 miliona za Milinković-Savića, taj novac trenutno za igrače iz klubova Serije A bi platili sa eventualno Osimena i Rafu Leaoa koji je blizu produžetka ugovora sa Milanom.

Juventus želi da vrati uloženo, ali izvori iz menadžerskih krugova govore da je cijena od 60 miliona realna i da bi to bili spremni da plate klubovi PL, Arsenal ili Njukasl, eventualno Čelsi.

Čeka nas ljeto spekulacija, iz Juventusa tvrde da Vlahović nije na prodaju, sa druge strane, Rabio koji je odigrao sjajnu sezonu će otići jer Juventus kao slobodnom igraču ne može da mu ponudi veliki novac. Di Marija po svemu sudeći nakon sezone napušta Torino. Problem je što tim teško da može da smanji troškove, igrači pod ugovorom se vraćaju sa pozajmica, novca se neće odreći, a nema nekih ponuda za recimo Kuluševskog, Zakariju, MekKenija…

Zbog svega toga, prodaja Vlahovića bi mogla da bude jedina opcija koja ostaje “Staroj Dami”, pišu Sportske.net.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *