Višković: Novim budžetom znatno više sredstava za korisnike boračko-invalidske zaštite (FOTO/VIDEO)

November 29, 2023, 12:28 pm

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, u okviru konsultacija sa socijalnim partnerima o izradi budžeta za 2024. godinu, razgovarao je danas u odvojenim susretima, sa predstavnicima Saveza logoraša Republike Srpske, Saveza udruženja civilnih žrtava rata Republike Srpske, te predstavnicima Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske.

Premijer Višković upoznao je predstavnike ovih udruženja sa projekcijom budžeta Republike Srpske za 2024. godinu, ističući da je nosti ovih udruženja i njihove planove za naredni period, te istakao da će Vlada nastaviti da u kontinuitetu pomaže njihov rad.

Na sastanku je razgovarano o daljem unapređenju položaja ove kategorije građana, s posebnim akcentom na zdravstvenu zaštitu.

Predstavnici Saveza logoraša Republike Srpske, Saveza udruženja civilnih žrtava rata Republike Srpske i Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske zahvalili su premijeru Viškoviću na podršci, te istakli dobru saradnju sa Vladom Republike Srpske.

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Zora Vidović i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Danijel Egić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *