Višković: MUP predstavlja jedan od najsnažnijih identiteta Republike Srpske

November 20, 2022, 11:45 am

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je danas ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, krsnu slavu MUP-a – Svetog Arhangela Mihaila, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade Srpske.

– U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, najsrdačnije vam čestitam krsnu slavu – Svetog Arhangela Mihaila, sa željom da nastavite da profesionalno, odgovorno i predano izvršavate svoje zadatke. Od formiranja, 1992. godine, pa sve do danas, Ministarstvo unutrašnjih poslova bilo je i ostalo svojevrsni garant državnosti i predani čuvar bezbjednosti i imovine građana Republike Srpske – istakao je Višković.

Premijer Srpske je poručio da je “Ministarstvo unutrašnjih poslova jedna od najvažnijih institucija Srpske, koja je istovremeno i najočigledniji simbol državotvornosti i garant našeg opstanka na ovim prostorima”.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova i Policija Srpske predstavljaju jedan od najsnažnijih identiteta Republike Srpske za koju je živote dalo 782 pripadnika MUP-a Srpske. Danas ih se s poštovanjem i s ponosom sjećamo. Svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske još jednom čestitam Aranđelovdan, sa željom da krsnu slavu proslave u zdravlju i dobrom raspoloženju – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Srpske.

RTRS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *