Tri poze uz pomoć kojih ćete unijeti više strasti u spavaću sobu

August 5, 2022, 6:49 am

Ako vama i vašem partneru vrijeme ne ide na ruku, a uz to imate puno obaveza, brzina je jedino što vam preostaje za dobar seks.

Ali, nakon određenog vremena to se pretvori u rutinu. Ako ste se dali u potragu za novim izazovima sada je pravi trenutak da otkrijete šta će podići temperaturu u vašoj sobi.

Bez obzira na to ima li vaš partner problema sa izdržljivošću ili ako smatrate da oboje dostižete svoj vrhunac malo brže nego što biste željeli, onda bi trebalo da razmislite o pozama koje će vam omogućiti bolji užitak.

Ovo je sjajno rješenje za lenja jutra, kasne noći i sve što dolazi između.

Dobar seks nije uvijek sprint, ponekad bi trebalo da bude maraton. U trenucima kada oboje želite potpuno da se prepustite i uživate u dugom vođenju ljubavi koje će vam omogućiti da se više povežete i izvučete ono najbolje iz seksa, nekoliko poza može vam u tome itekako pomoći.

U nastavku saznaj koje su poze u pitanju.

Leptir poza

Poza koja je najsličnija misionarskoj pun je pogodak. Jedan partner leži na rubu kreveta (ili nekom drugom mjestu) i stavlja noge preko ramena ili ih ‘zakači’ preko ruku svog partnera dok on odrađuje glavni posao stojeći ili klečeći. Zajedno možete kontrolisati penetraciju, ali zapamtite da je važno držati se nivoa udobnosti (i ugodnosti) koja odgovara vašoj fleksibilnosti.

‘Spooning’ poza

Idealna poza za one malo lenje jer ostavlja prostor da diktirate svoj tempo. Dominantni partner ne bi trebalo da stoji na nogama, već jednostavno da se drugom partneru ‘ušuška’ s leđa i zatim da se kreće u sopstvenom ritmu. Ako ipak želite malo više akcije, možete se odlučiti za korišćenje ruku kako god želite i lako se možete podupreti ako se brinete da ćete brzo doći do ivice.

Lotus poza

Još jedna poza za duži seks je lotus poza koja jednom partneru omogućava da bude na vrhu i upravlja intenzitetom penetracije. Sve što bi trebalo da uradite je da sjednete u krilo svog partnera i omotate noge oko njega. Ova poza daje dozu veće intimnosti jer se oboje gledate u oči što vas još više povezuje i jedno drugom dajete do znanja kako se osjećate.

Upoznavanje svog tijela

Ovo nije poza već dobar savjet. Razmislite, a potom i razgovarajte o svakom aspektu seksualnog odnosa, kako biste bolje razumeli način na koji oboje dolazite do orgazma i obratno – na koje načine vam raspoloženje u krevetu splasne.

Ako oboje žudite za željom da produžite svoje seksualne odnose, ali se prebrzo uzbudite, potrebno je odvojiti malo više vremena da se uskladite i opustite.

Na trenutak se odmaknite od uobičajenog načina koji vas dovodi do orgazma i istražite druge erogene zone. Požurivanje orgazma nije poenta seksa (bez obzira na to koliko sjajan može biti).

Izvor: Nezavisne novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *