Tri glavna trika za savršenu kosu Kejt Midlton

May 1, 2015, 8:33 am

Kejt Midlton je Veliku Britaniju i čitav svijet osvojila svojom elegancijom i simpatičnim pristupom, a žene su odmah oduševile njenim modnim stilom i kosom koja izgleda kao s modne piste.
Zgodna vojvotkinja prirodno ima gustu i zdravu kosu, ali uz pomoć mnogih preparata i trikova svakog dana postiže svoju prepoznatljivu, glamuroznu frizuru.

Feniranje 3 puta nedeljno

Kejt kosu ne suši sama prije odlaska u park s malim Džordžom. Za pranje i feniranje brinu se stručnjaci koji tri puta nedeljno velikim četkama feniraju kosu lijepe Kejt kako bi dobila savršen volumen. Kad je kosa isfenirana, uvek izgleda urednije i lepše, ima bolji volumen i jače sjaji, a frizura traje nekoliko dana.

Zdravi vrhovi

Čini vam se da je dužina kose simpatične vojvotkinje uvek ista? U pravu ste! Kejt svakih 6 nedelja krati vrhove na istu dužinu da bi kosa izgledala super zdravo!

Mali savjet: Skraćivanje vrhova je vrlo važno. Ako imate gustu kosu i želite da je pustite da raste, slobodno je šišajte svakih 9 nedelja, ali ako imate tanku kosu, treba da znate da što je kosa duža, to izgleda slabije.

Tretman za opuštanje kovrdža

Da li ste znala da je kosa zgodne Kejt prirodno kovrdžava? Da bi dobila frizuru s blagim talasima i opustila kovrdže, Kejt koristi proizvode za kosu koji je oslobađaju elektriciteta i redovno odlazi na tretmane keratinom. Brazilski tretman keratinom kosu drži 14 dana pod kontrolom.
Mali savet: Ako vas muči elektricitet ili luda kovrdžava kosa, proizvode s keratinom možete da nabavite u brojnim prodavnicama.

(Story – Index.hr)

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *