„Standard“ iz Prnjavora dodijelio automobil najboljem radniku (VIDEO)

February 18, 2021, 12:37 pm

Fabrika namještaja “Standard” iz Prnjavora, pravi je primjer kako se vodi briga o radnicima, te one najbolje redovno nagrade.

Oni su u protekloj godini organizovali nagradnu igru kako bi što više motivisale svoje radnike, a po posebnim parametrima najboljeg, Zorana Vranješa,  nagradili su sa automobilom, dok su ostali nagrađeni finansijski.

„Standard“ je u ovo godinu ušao sa ciljem rasta od 30 odsto i potražnjom za još 100 radnika, što su djelimično ostvarili.

Pandemija je na dva mjeseca usporila rast, što kroz potpunu obustavu proizvodnje, ali i kroz smanjenu proizvodnje zbog neizvjesnoti na tržištu, te su dostili rast od 15 odsto i zaposli 100 radnika, ali ne do kraja prošle godine, nego do ovog februra.

Nezavisno od nepredvidive situacije na svjetskom tržištu izazvane virusom korona “Standard” je u 2020, godini uložio blizu 1 milion KM u modernizaciju fabrike i povećanje proizvodnih kapaciteta.

Iz „Standarda“ su poručili da je novi cilj širenje kapaciteta proizvodnje, rast od 20 odsto, te da su im i dalje potrebni novi radnici.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *