TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanari: Asfaltirano 1000 metara puta u Cvrtkovcima (VIDEO)

Zahvaljujući lokalnoj vlasti, mještani cela Cvrtkovci,opština Stanari dobili su 1000 metara asfaltiranog puta. Investiciju vrijednu oko 90 000 KM u cjelosti finansira opština.Ove godine u planu su infrastrukturni projekti vrijedni oko 3 miliona KM a samo u protekle 4 godine već je investirano 9 miliona KM.

Stanari: Asfaltirano 1000 metara puta u Cvrtkovcima (VIDEO)

Za mještane Cvrtkovaca,ovo je velika investicija i sretan dan.Prvi put,asfalt će proći pored njihovih kuća,kuda su do skora, bujične vode sebi krčile put. Za narod je to bio neuslovan život,pun neizvjesnosti i opasnosti jer s prirodom se nikad ne zna.Pogotovo u zaseoku Gostimirovići.Novoasfaltirana dionica povezuje dva lokalna puta L3 sa L9 kao i 5 zaseoka-Gostimiroviće,Tutnjeviće,Markoviće i dvoje Lazića.

Opština Stanari veliko je gradilište jer se radi na sve strane.Samo u ovoj godini za regionalne puteve planirano je oko 2 miliona KM .Na lokalne puteve širom ove lokalne zajednice biće investirano oko 815 000 KM.

 Od samog osnivanja opštine Stanari,lokalna vlast postavila je jasan cilj-obezbijediti svojim građanima dobre uslove za život.Stabilna opština sa stabilnim budžetom može sebi priuštiti zavidnu infrasrukturu.

Za protekle 4 godine modernizovano je čak  65 kilomatera puta za šta je investirano oko 9 miliona KM. Pored 25 kilometara rasvjete,u planu je i novih 8 kilometara ,projekat vodosnabdijevanja uveliko se realizuje ,industrijska zona je skoro pa završena a kapitalni putni pravac Ravna cesta,na zadovoljstvo svih građana Stanara,ugledaće svjetlo dana

 

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.