Simpatični djevojčurak sa roditeljima sada je velika pjevačka zvijezda

September 28, 2022, 2:38 pm

Simpatičan djevojčurak sa slike rođena je u Makedoniji gdje je još od najranijih dana pokazivala ljubav i nevjerovatan talenat za muziku.

Tinejdžerske dane provela je osvajajući prestižne nagrade i radeći na svom vokalu, a sa samo 19 godina postala je pjevačica jedne popularne grupe.

O svojim počecima oduvijek je govorila sa širokim osmijehom na licu te se nedavno prisjetila prvog javnog nastupa.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

– Sjećam se našeg prvog nastupa u Opatiji 1985. godine. Imali smo generalnu probu i tu su novinari sjedili ispred scene. Ja sam bila djevojčica od 16 godina, a tu su bile sve najveće zvijezde od Zdravka Čolića, ma sve moguće tadašnje zvijezde. Kada je došlo vrijeme da ja nastupim, čula sam da je jedan od novinara rekao “Neki mladi Makedonci anonimni sad pjevaju” i krenuli su na pauzu. Ja sam ih samo pogledala i rekla “Vratićete se vi..”. Kada smo krenuli da pjevamo usred pjesme su se vratili i kada smo htjeli da siđemo sa scene bila je hrpa novinara koji su nas vukli za ruke. Jedan od njih me je pozvao za intervju i nazvao me djevojčice, a onda je Romeo rekao nije ona djevojčica za vas ima ona svoje ime i zove se Kaliopi – prisjetila se pjevačica i dodala da je zapravo tada sve krenulo uzlaznom putanjom, piše grand.online.

Ukoliko niste uspjeli da pogodite, mi ćemo vam pomoći. Na slici se nalazi jedan od vanserijskih vokala na muzičkoj sceni – Kaliopi!

I danas nakon višedecinijskog bavljenja muzikom, Kaliopi je u samom vrhu, a njenu karijeru mnogi bi poželjeli. Iako je sve baš kao što je oduvijek zamišljala, na žalost pjevačicu je nedavno zadesila velika tragedija.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Naime, Kaliopi je ostala bez svog najvećeg uzora i podrške koju je imala svih ovih godina i na društvenim mrežama se oprostila od svog oca.

– Mi. Mama, tata i ja, srećna vremena. Djetinjstvo i uspomene. Nedostaješ mi tata – napisala je pjevačica u opisu porodične fotografije.

Srpskainfo.com (Foto: instagram)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *