TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Prikupljeno 20 paketa u dobrotvornoj akciji

Prnjavor: Prikupljeno 20 paketa u dobrotvornoj akciji

Kolo srpskih sestara Prnjavor, crkvena opština Prnjavor i Srbsko sabranje “Baštionik” iz Banjaluke organizovali su dobrotvornu akciju prikupljanja pomoći, posvećenu najugroženijima, kao što su porodice sa više djece, samohrani roditelji i bolesni. Prikupljeno je ukupno 20 paketa.

Kolo srpskih sestara Prnjavor, već dugo godina ima tradiciju da u vrijeme velikih praznika podijeli određeni broj prehrambenih paketa na području ove lokalne zajednice. Ove godine, za Vaskrs, to nije bilo moguće, zbog pandemije koja je zadesila cijeli svijet. Ipak, voljom i željom dobrih ljudi, pomoć za socijalno ugrožene porodice ipak je stigla. Prikupljene su donacije u hrani, higijenskim sredstvima i slatkišima. Goran Trivalić i Branka Vrhovac su samohrani roditelji, a pomoć im, kažu mnogo znači.

Protojerej stavrofor Duško Drinić kaže da je pomoć prikupljena zahvaljujući organizaciji crkvene opštine Prnjavor, Kolu srpskih sestara, te Srbskog sabranja “Baštionik” iz Banjaluke. Prikupljeno je ukupno 20 paketa.

“To je pomoć koja nije za praznik Hristovog Vaskrsenja uručena, pa smo iskoristili ovu priliku da danas uručimo svima onima, kojima je ova pomoć svakako  neophodna. Na osnovu spiska koji ima KSS, Boračka, te socijalni rad, pakete smo podijelili porodicama, koje su najugroženije”, rekao je protojerej-stavrofor Duško Drinić arhijerejski namjesnik prnjavorski.

Vaskršnja dobrotvorna akcija prikupljanja pomoći za najsiromašnije porodice i ove godine svim ljudima dobre volje pružila je mogućnost da postanu mali-veliki dobrotvori.

Izvor: TV K3  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.