Prevarila ga sa dvojicom, pipala ih na njegove oči: Ovu reakciju mladića niko nije očekivao!

July 9, 2016, 7:30 am

Ekipa emisije “To Catch a Cheater” (Uhvati prevaranta) otkrila je mnogo nevernih partnera i loših veza, ali jedan mladić je svojom reakcijom iznenadio čak i njih.

Naime, ekipa je snimala njegovu devojku dok je sama sedela u kafiću. Prišla su joj dva muškarca i pitala za broj telefona, koji je ona bez problema dala i dogovorila druženje za vikend.

“Nemam dečka”, usput je slagala, a nakon toga im je opipala mišiće na rukama i komentarisala njihov izgled.

Ali, to nije ono što je šokantno u videu objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici emisije. Kada se video završio, mladić je potpuno mirno nastavio da sedi i rekao da razume njen postupak.

“Ne sviđa mi se to što radi, ali je razumem. Ona je žena, ima svoje potrebe, možda jednostavno želi da bude sa dva muškarca. Mislim da ću da ostanem sa njom i nakon ovoga”, rekao je na iznenađenje voditelja.

Video je u kratkom roku postao hit na društvenim mrežama, ali je ubrzo misteriozno nestao bez objašnjenja. Ali, na zidu Fejsbuk stranice emisije pojavila se objava nepoznate devojke koja im preti tužbom.

“Vi ste gamad. Nadam se da ste spremni za tužbu jer preko 20.000 žena u Los Anđelesu je uz devojku koju ste snimali bez njenog pristanka. Zbog vaših odvratnih lažnih videa ljudi govore užasne stvari o devojci koja nije ništa učinila. Ceo video je bio namešten. Ona ni ne zna dečka koji je tvrdio da je sa njom u vezi”, stala je žena u obranu devojke i video učinila još šokantnijim./kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *