Ovo je sestra Milana Stankovića: Ne pojavljuje se u javnosti, bavi se ozbiljnim poslom (FOTO)

March 21, 2023, 8:04 am

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu, a nedavno je uhvaćen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Milan je postao poznat javnosti tokom učešća u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a o njegova sestra mu je uvek bila podrška, a malo ko zna kako ona izgleda.

Naime, Nastasija, mlađa sestra Milana Stankovića je prava lepotica, a u javnosti je gotovo nikada ne viđamo.

Ona je medicinska sestra, a jednom je Milan na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su rekli da je sličnost između njih dvoje velika.

Njegova sestra radi u jednoj bolnici, a on je svojevremeno u jednom intervju za „Premijera-Vikend Specijal“ otkrio da je strahovao za njen život zbog korona virusa.

– Ja sam noćima istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim, ja sam se uplašio ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pjevač, sigurno bih sada liječio nekoga. To je najhumaniji posao – kazao je tada pjevač.Da podsjetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sjedi sa monasima u prvom redu.

Pjevač se u posljednje vrijeme posvetio vjeri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.

Srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *