Ovaj “Pobjesneli Maks” je ludji od mene!

April 26, 2015, 4:07 pm

On je govorio u intervjuu za magazin “Details” o čudnom susretu koji je imao sa Mel Gibsonom, koji je Maksa glumio u originalnoj franšizi.

Glavnu ulogu u filmu „Mad Max: Fury Road“, čija je premijera zakazana za 15. maj 2015. godine, igraće Tom Hardi, umesto Mela Gibsona koji je tumačio lik Maksa u prva tri dela, snimljena od 1979. do 1985. godine. Tim povodom, Hardi je osetio potrebu da upozna Gibsona.

“Samo sam želeo da ga pozdravim. Mislim, igraću Maksa i zbog toga moram da upoznam Maksa. Bilo je čudno. On je Pobesneli Maks. Ja sam Tom Hardi i igraću njega“, rekao je je Hardi.

Ipak, britanski glumac je stekao utisak da Mel Gibson nije previše raspoložen za priču o ulozi koja ga je proslavila.

“Bilo mu je dosadno dok smo razgovarali. Rekao mi je: “U redu, druže, srećno sa tim.“ Blagosloven bio. Napravio sam mu narukvicu. I onda smo pričali još par sati o svim drugim stvarima. Otišao sam, i to je bilo to. Onda je pozvao mog i agenta i rekao mu: „Mislim da ste našli nekoga ko je luđi od mene“, otkrio je Hardi.

Pored Hardija glavne uloge tumače Šarliz Teron i Nik Hoult. Film mnogi opisuju kao pravi „rat na drumu“, a sniman je najvećim delom u pustinji Namib, ali i u delovima Australije i Južnoafričke Republike.

BIG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *