Nemanja Vasić: Nema raskola u stranci,vodstvo prepuštam mladima (VIDEO)

May 23, 2020, 7:02 am

Nemanja Vasić od danas i zvanično više nije predsjednik OO SDS Prnjavor.Odluku o prepuštanju liderstva mladima Vasić je odavno donio,sinoć potvrdio a danas i ozvaničio.Na konferenciji za medije odlučno je demantovao i informacije o raskolu u stranci te mladima prepustio dalje vodstvo.Do stranačkih izbora ,funkciju vd predsjednika OO SDS obavljaće Milan Petrović a sa pozicije predsjednika Izvršnog odbora stranke, Milan Aleksić započeće svoju kandidaturu za načelnika opštine.

Vasić: Sa Aleksićem i Petrovićem na čelu ostvarićemo pobjedu u Prnjavoru

Danas predstavljamo javnosti sposobne i mlade ljude koji će donijeti pobjedu SDS-u tokom lokalnih izbora ove  godine. Ova dva čovjeka trebaju biti okosnica buduće izborne kampanje SDS-a i to Milan Aleksić kao kandidat SDS-a za načelnika opštine i Milan Petrović kao kandidat za nosioca odborničke liste – istakao je Nemanja Vasić, član Predsjedništva SDS.

Vasić je kazao da će ove odluke u narednom periodu potvrditi organi SDS Prnjavor ali da on kao član Predsjedništva SDS i ostali stariji članovi SDS čvrsto stoje iza ovih mladih kandidata i biće im vjetar u leđa.

„Koncept koji sam prezentovao na Skupštini OO SDS Prnjavor danas se ostvaruje. Poslove predsjednika OO SDS Prnjavor od danas preuzima Milan Petrović, dosadašnji zamjenik predsjednika a na njegovo mjesto predsjednika Izvršnog odbora SDS dolazi Milan Aleksić“ – istakao je Vasić.

Milan Petrović, novi šef prnjavorskog SDS-a zahvalio se Vasiću na povjerenju i podršci u procesu podmlađivanja stranke.

„Rukovodstvo Opštinskog odbora SDS Prnjavor na čelu dosadašnjim predsjednikom Nemanjom Vasićem dogovorilo je proces podmlađivanja stranke u Prnjavoru. Spremno i složno dočekujemo lokalne izbore i unijećemo energiju koja će dovesti do pobjede – istakao je Milan Petrović, od sinoć prvi čovjek prnjavorskog SDS-a.

Milan Aleksić, novi predsjednik Izvršnog odbora SDS Prnjavor kaže da sa Petrovićem danas preuzima odgovoran posao i smatra da imaju znanje, snagu i pamet da unesu jednu novu energiju u  SDS i da u rad stranke uvedu neke nove ljude.

„Stojimo na raspolaganju građanima Prnjavora i u narednom periodu prezentovaćemo našu viziju Prnjavora u budunosti. Tokom pandemije stavili smo se na raspolaganje nadležnim u Prnjavoru. Ono što smo dobili od opštinske vlasti je bio podsmjeh i odbili su našu pomoć“ – naglašava Aleksić.

Aleksić je kritikovao lokalnu vlast u Prnjavoru za loše upravljanje krozom tokom pandemije.

„Kako su oni vodili ovu krizu najbolje znaju građani Prnjavora iz primjera organizacije rada karantina Sloga, odnosa prema našim ljudima koji rade u inostranstvu kao i iz odnosa prema našim privatnicima“ – zaključio je Aleksić.

TVK3/SDS

  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *