Najbolje slojevite kombinacije za jesen i zimu, ali za muškarce

October 17, 2015, 10:53 am

Riječ je o odjevnim kombinacijama koje su, prije svega, praktične, jer tako nikada nećete morati da brinete da li ste previše obučeni ili ne, a pored toga mogu izgledati veoma stajliš, naravno, ukoliko se odlučite za odgovarajući spoj. Danas vam predstavljamo najbolje slojevite kombinacije za ovu jesen i zimu.

Košulja preko košulje

Savršena kombinacije za sve muškarce i njihov casual stil odjevanja predstavlja kombinacija košulja, tako da jedna od njih zamjenjuje jaknu. To može biti i nešto laganija jakna, ali i klasična kombinacija dvije košulje, upravo zbog toga što izgleda veoma stajliš i muževno na svakom muškarcu.

Košulja, džemper i blejzer

Kombinacija košulje, džempera i blejzera predstavlja odličan izbor za poslovni stil svakog muškarca. Velika prednost ove kombinacije ogleda se u tome što je možete nositi i sa džinsom i sa klasičnim krojenim pantalonama, dok imate punu slobodu da birate kombinaciju boja. Budite smjeli i moderni i sigurno će vam se trud isplatiti.

Košulja, džemper na kopčanje i jakna

Za nešto hladnije dane birajte kombinaciju košulje, džempera na kopčanje i jakne. Ova kombinacija predstavlja pravu muževnu varijantu za svakog muškarca, pa ćete sa njom biti primjećeni gdje god da se pojavite, a uz to je možete upotpuniti podjednako muževnim aksesoarima i pritom izgledati sjajno.

Majica, košulja i bomber jakna

Još jedna, možemo slobodno reći, sportska kombinacija predstavlja spoj klasične majice, košulje i bomber jakne. Riječ je o spoju sa kojim vam je savršen izgled zagarantovan, pa ne propustite da je ponesete ove jeseni i zime. Ovu kombinaciju možete birati u zavisnosti od svog stila, pa nećete pogriješiti i ako se odlučite za nešto elegantniju varijantu.

Rolka i kaput

Ako želite da ove jeseni budete fenomenalno stilizovani u svakoj prilici, onda je najbolja varijanta za vas kombinacija klasične muške rolke i kaputa. Idealna je za svakog muškarca, zato što je veoma udobna i topla varijanta sa kojom jednostavno ne možete da pogriješite. Odlučite se za rolke neutralnih boja, dok sa bojama kaputa možete eksperimentisati u zavisnosti od prilike u kojoj ih nosite.

 

(NN, wannabemagazin.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *