MUP Srpske dobio nova vozila

December 11, 2018, 12:50 pm

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske Dragan Lukač danas je predao 20 novih automobila pripadnicima Policijske uprave (PU) Banjaluka s ciljem da brže i efikasnije intervenišu i izvršavaju zadatke u korist građana.

Lukač je rekao novinarima da će automobili, ukupne vrijednosti 775.000 KM, biti predati na upotrebu lokalnim policijskim stanicama.

“Nadamo se da će policija u Banjaluci biti prepoznatljiva po ovim vozilima i da će na vrijeme intervenisati u korist građana. Policija mora biti servis svih građana Srpske”, poručio je Lukač ispred zgrade MUP-a u Banjaluci, gdje je policajcima uručio ključeve novih vozila marke “škoda”.

On je otkrio da su vozila nabavljena sredstvima koja su planirana budžetom MUP-a, navodeći da su automobili predati policiji u Banjaluci, jer je to područje sa najviše poslova i intervencija.

“Starija vozila, koja ćemo povući iz PU Banjaluka, podijelićemo policijskim stanicama u kojima realno postoji manje intervencija i gdje se vozila manje habaju”, naveo je Lukač.

Predaji vozila prisustvovali su brojni pripadnici MUP-a, kao i načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević.

Izvor: Srna 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *