Megan kroji vjenčanje po svojim pravilima: Nekima je zabranila dolazak

January 19, 2018, 9:14 am

Megan Markl nastavlja da vjenčanje kroji po svojim pravilima. Osim estetskog dijela, ona je uključena i u pravljenje liste zvanica, te je tako izričita da ove ljude ne želi da vidi na svom vjenčanju.

Sudeći po pisanju stranih medija, Megan Markl i princ Hari sa oduševljenjem čekaju svoj veliki dan, a do tada su se već uveliko posvetili pripremi i organizaciji vjenčanja.

“Cijelo osoblje je zatečeno time koliko je to dvoje ljudi zaljubljeno i srećno i to ne kriju ni u prostorijama palate. Jako se zabavljaju planirajući vjenčanje i niko nikada nije vidio princa tako uzbuđenog i srećnog”, otkrio je jedan od članova osoblja.

Iako su mnogi očekivali da će Megan, baš kao vojvotkinja Kejt Midlton, prepustiti organizatorima da se pobrinu oko svih detalja ceremonije, poput specijaliteta koji će se naći na meniju, pića i ukrasa, buduća princeza je riješila da se sama pobrine za sve detalje.

Harijeva vjerenica već nedjeljama unazad aktivno organizuje svadbu, a osim estetskog dijela, Megan se uključila i u sastavljanje liste zvanica. Tako je precizirala sa kojim ljudima želi da podijeli sreću tog dana, a sa kojima ne.

“Oni oboje precizno prolaze kroz listu mogućih gostiju. Zato ne očekujte tog dana Kresidu Bonas (bivšu djevojku princa Harija) jer nisu ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, nemojte se začuditi ako ugledate Čelzi Dejvi (takođe Harijeva bivša). Već su dugo samo prijatelji, ona mu je među prvima čestitala na vjeridbi i Megan nema problema s njenim dolaskom na vjenčanje”, kazao je jedan od izvora koji ima pristup britanskom dvoru.

Mnogi se pitaju kako će na ovu odluku Markleove reagovati Harijeve rođake Beatris i Judžin koje su u bliskim odnosima sa Kresidom.

(Nezavine)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *