Laktaši: Građani sutra biraju načelnika opštine

September 27, 2014, 6:01 pm

Na prijevremenim izborima stanovnici Laktaša biraće novog čelnog čovjeka opštine. Na osnovu potvrde Centralne izborne komisije u BiH u opštini Laktaši pravo glasa na sutrašnjim prijevremenim izborima za načelnika opštine imaće 31.482 građanina. Većina građana je potvrdila da je već sada spremna da izađe na biračka mjesta.

Na teritoriji ove opštine biće otvoreno 49 redovnih biračkih mjesta, a obezbijeđenma su i dva mobilna tima. Iz opštinske izborne komisije, tokom dana, na biračka mjesta distribuisan je izborni materijal. Na prijevremenim izborima povećan je broj biračkih mjesta.

Milkica Đaković, predsjednica OIK Laktaši, navela je da će građani moći da izađu na izbore na 49 redovnih biračkih mjesta, dok će dva mobilna tima obići ukupno 38 građana sa posebnim potrebama koji su zahtijevali da glasanje obave na taj način.

Sva glasačka mjesta u opštini Laktaši otvaraju se sutra u 7 časova. Građani će moći da glasaju do 19 časova. Kako je saopšteno iz Opštinske izborne komisije, svim stanovnicima koji se na biračkom mjestu zateknu do 19 časova biće omogućeno glasanje i poslije ovog roka. RTRS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *