Identifikovane ubice MMA borca: potraga za njima u toku

February 26, 2024, 1:10 pm

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Savića (23) poznatog MMA borca su identifikovani i u toku je njihovo lociranje.

Prema nezvaničnim saznanjima, inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin

Navodno,osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

– Stefan Savić se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi – navodi izvor Informera iz istrage.

Ranije danas oglasio se i trener ubijenog Stefana, riječima da još uvijek ne znaju kada će biti sahrana.

– Mi još ne znamo kada će biti sahrana. Mi ćemo sada otići do bolnice da posjetimo mladića koji je pokušao da spasi Stefana, pa je i sam ranjen. On je za nas junak, heroj– rekao je okupljenima na mjestu zločina na Dorćolu trener Stefana Savića, MMA borca koji je nasmrt izboden na uglu Dunavske i Dobračine ulice.

Nakon što su porodica, prijatelji, poznanici ubijenog mladića zapalili svijeće u njegovu čast, trener je svima poručio da će otići u bolnicu kod Stefana M. (32) mladića koji je zatečen izboden u automobilu na Terazijama u trenutku kada je ispred noćnog kluba na Dorćolu pronađeno tijelo Stefana Savića.

Trener ubijenog mladića ispričao je i novinarima kako je Stefan M. zadobio teške tjelesne povrede.

– Vidio je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo, jer je on junak – istakao je trener ubijenog Stefana.

Srpskainfo.com (Foto: arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *