Dotukao ga je odlazak verenice, a malo pred smrt ostavio je poruku u kojoj piše SAMO JEDNA REČ

January 23, 2018, 8:46 am

Hit Ledžer umro je 22. januara 2008. godine, a njegova smrt proglašena je nesrećnim slučajem, do koje je došlo pogrešnom kombinacijom lekova. Za sobom je ostavio filmove po kojima će ga mnogi pamtiti, poput “Planine Broukbek”, “Kazanove” i “Mračnog viteza”, a o poslednjim danima njegovog života i te kako se pričalo.

Ledžerova velika ljubav bila je glumica Mišel Vilijams, koju je upoznao 2004. godine, da bi se 2005. verili i dobili ćerku Matildu. Ostavila ga je 2007. godine, a šuškalo se da se odlučila na taj korak jer je nije mogla da se nosi sa njegovom zavisnošću od narkotika i alkohola, što ga je potpuno dotuklo.

Nekoliko godina posle tragičnog događaja, otkriveni su Hitovi dnevnici, u kojima se nalaze crteži, fotografije klovnova i isečci iz stripova, dok na kraju istog stoji “zbogom”. Ledžerov otac je jednom prilikom rekao da mu je najteže bilo da pogleda te stranice, koje je njegov sin napravio pred kraj snimanja “Mračnog viteza”, u kom je tumačio Džokera.

Film je objavljen nakon glumčeve smrti, a za ulogu u istom posthumno je dobio Oskara. Tajni život Hita Ledžera, koji nije bio poznat široj javnosti dok je bio živ, pogledajte OVDE.

BLIC

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *