Deset znakova koji otkrivaju da imate seks sa pogrešnom osobom

July 31, 2015, 8:16 am

Donosimo 10 upozorenja da imaš seks sa pogrešnom osobom i da je definitivno vrijeme da pronađeš osobu koja ti zaista odgovara.

Maštaš više o drugim osobama nego o njemu

Sasvim je normalna stvar da ponekad fantaziraš o zgodnom komšiji, kolegi sa posla…Možda takve fantazije nisu moralne, ali su sastavni dio i ne treba da te brinu osim ako provedeš više vremena maštajući o drugima nego o svom dragom.

Ne privlači te dovoljno

Da li je potrebno još nešto reči? Tvoj partner treba da privlači u svakom mogućem pogledu: fizičkom, psihičkom, seksualnom!

Dobijaš ružne komenare na račun svog tijela

Ukoliko osoba sa kojom si intimna i bliska svojim ponašanjem čini da se osjećaš nesigurno po pitanju fizičkog izgleda, ne zaslužuje više ni mrvicu pažnje od tebe. Seks će biti neuporedivo bolji i strastveniji ako se osjećaš samopouzdano i privlačno pored partnera.

Bojiš se da kažeš šta voliš, a šta ne…

Samo kad pomisliš kakav će komenatr dati ili kakvu će facu složiti ako mu uputiš neku primjedbu, odustaješ i nastavljaš da “uživaš”…

Jedva čekaš da se predigra i cijeli “proces” završi

Sasvim je normalna stvar da nisu uvijek raspoložena za akcije među plahtama, ali ako često nisi raspoložena i umjesto da uživaš brojiš sekunde i minute, ne znamo šta više tražiš sa tim tipom.

Osećaš se čudno i tužno nakon seksa

Osim što je sjajan način da otklonite napetost i zadovolji seksualni apetit, seks luči hormon sreće i zadovoljstva. Ako se nakon seksa osjećate iskorišteno i čudno i nezadovoljno nema potrebe da pominjemo šta treba da uradite.

On odbija da stavi kondom

Ne želi da stavi kondom iako je lijepo zamoljen? Obuci se i bježi koliko te noge nose!

Ne prija ti njegov dodir

Svaki put kad pokuša da dotakne tvoju kožu, nesvjesno ustukneš kao da te dira potpuni neznanac. Ovo je kao što smo rekli nesvjesna reakcija, ali možda i tijelo pokušava nešto da nagovijesti.

Partner te ne poštuje dovoljno

Bez obzira na to da li ste u vezi, kombinaciji ili ste “prijatelji sa povlasticama”, uzajamno poštovanje je OBAVEZNO!

Seks je uglavnom dosadan

Da li treba nešto da dodajemo na ovu rečenicu?!

(Cosmopolitan.rs – Ljepota i zdravlje BiH)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *