Dervenćanin poginuo u sudaru sa đačkim kombijem u Prnjavoru (VIDEO)

September 4, 2020, 10:20 am

Na lokalnom putu u mjestu Štrpci u Prnjavoru jutros oko 06,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je Predrag Milovanović, rođen 1975. godine iz Dervente, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Audi“. Drugi učesnik je  Alen Vidović, rođen 1980.godine iz Prnjavora, koji je upravljao minibusom marke „Renault“.

Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao vozač putničkog vozila „Audi“ Predrag Milovanović  a saputnica u navedenom putničkom vozilu R. J. –M. je zadobila tjelesne povrede. Putnici u minibusu jedanaestoro maloljetnih lica su zadobili tjelesne povrede.Povrijeđenim licima je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

Uviđaj na licu mjesta  nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice  Prnjavor.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na  utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Izvor: OJT Banjaluka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.