Da li ste normalni? Neverovatni zahtevi zvezda na snimanjima!

January 14, 2015, 12:15 pm

Džordž Kluni

Kada je prihvatio ulogu u filmu “Gravitacija”, Džordž Kluni je producentima dostavio prilično neobičan spisak zahteva. Kako je film delimično sniman na jezeru Povel u Arizoni, Kluni je najpre tražio da njegova prikolica bude smeštena pored vode, na uređenom delu plaže, gde će imati posebno pristanište uz maksimalnu privatnost. Takođe, Kluni je tražio da ima i privatni košarkaški teren  24 sata na raspolaganju, kako bi mogao da se relaksira u bilo kom trenutku. Njegovi zahtevi koštali su produkciju 125.000 dolara, a njegova uloga u filmu trajala je manje od pola sata.

Paris Hilton

U finalnoj verziji komedije “The Other Guys” izbačena je scena u kojoj se pojavila Paris Hilton. Bogata naslednica lanaca hotela imala je samo jedan dan na snimanju a izbačena scena snimljena je za relativno kratak period. Međutim, ni to nije sprečilo Paris da, u maniru velike zvezde, dostavi spisak nemogućih zahteva produkciji. Tako je zahtevala isključivo sveže jastoge, za koje je tražila da budu stavljeni u akvarijum u slučaju da naprasno oseti ogromnu potrebu za ovom poslasticom.

Marlon Brando

Zahtevi, koje je Marlon Brando na snimanju filma “The Island of Doctor Moreau”, dostavio produkciji spadaju u red  neobičnih. Najpre je tražio da u svim scenama njegov lik nosi belu maramu na glavi a potom je zahtevao, da njegov partner patuljak za kog su prvobitno planirane samo neke scene, bude u svim scenama sa njim odeven identično kao i slavni glumac.

Orson Vels

Kada je snimao film “The Black Rose” , Orson Vels je tražio od producenata da njegovi kostimi budu postavljeni skupim krznom kanadske kune. Iako se unutrašnjost  kostima nikako  nije mogla videti na filmu ipak je produkcija udovoljila njegovim zahtevima. Tek naknadno je otkriveno da je legendarni glumac i režiser nameravao da unutrašnju stranu kostima, onu postavljenu krznom, iskoristi za svoj naredni film i ulogu Otela.

Madona

Kada je na turneji, Madona ima na raspolaganju 200 ljudi, uključujući ličnog kuvara, instruktora joge, osobu zaduženu za akupunkturu i 30 telohranitelja. Takođe, Madona je poznata po tome da zahteva da prostorije u kojima će boraviti budu potpuno prazne kako bi mogla da ih namesti po vlastitoj želji, jer i nameštaj nosi sa sobom. Pevačica takođe traži i 20 telefonskih linija koje će joj biti na raspolaganju.

Dženifer Lopez

Kada je pozvana da bude jedna od mnogih koji će, u dobrotvorne svrhe, zajedno  otpevati pesmu Marvina Geja “What’s Going On”, Dženifer Lopez je najpre tražila da bude smeštena u prikolici od 13 metara. A potom je tražila da prikolica bude ofarbana u belo, ukrašena belim cvećem, sa belim stolovima, belim krevetima, belim zavesama i ispunjena pogađate -belim svećama.

Džek Nikolson

Tokom snimanja filma “Dvostruka igra” Džek Nikolson je imao dva specijalna zahteva. Prvo da se vibrator prikaže u jednoj sceni seksa, a drugi zahtev ticao se scene u kojoj Nikolson treba da ušmrkne kokain. Glumac je od reditelja tražio da površina sa koje će ušmrknuti narečeni kokain bude- zadnjica jedne glumice. Reditelj mu je uslišio oba zahteva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *