Atletičari klubova “San” i “Derventa” imali odličan nastup

November 13, 2023, 9:07 am
Na 47. Jesenjem krosu Partizana, atletičari Atletskog kluba “SAN” iz Prnjavora i Atletskog kluba “DERVENTA” iz Dervente imali su odličan nastup.
-Srđan Stanišić , član AK “San” osvojio je izvanredno drugo mesto i srebrenu medalju u trci mlađih juniora na 1000 m. Srđan je ovim potvrdio da mu pored sprinta i trka na 400 i 200 m, odlično idu i duže trke. Marija Malešević, Sara Marić i Tafik Tica u svojim trkama ostvarili su odlične rezultate ali nažalost ovaj put bez medalja.Odličan nastup su imali i Borko Topić, Rastko i Jovana Miladinović iz Atletskig kluba “Derventa”, koji su u svojim trkama ostvarili dobre rezultate – saopšteno je iz kluba.
Sljedeći nastup atletičari Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora i Atletskog kluba “Derventa”  imaju u sredinom decembra kada počinje atletska sezona u dvorani i atletski mitinzi u Srbiji i Hrvatskoj.
-Mi se zahvaljujemo našem Generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o., koji nam pomažu u gorivu prilikom odlaska na takmičenja protekle tri godine.Takođe se zahvaljujemo Nikoli i Peri Vrhovcu i Pekari Cvijeta, koji nam obezbeđuju hranu za naše takmičare prilikom odlaska na takmičenja.Zahvaljujemo se i Ljubiši Topiću koji je sa nama vozio decu u Beograd na takmičenje – navode iz kluba.
(TV K3 – Foto: AK “San”/Ustupljene fotografije)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *