SO Prnjavor donijela odluku o opštinskim nagradama i priznanjima

July 20, 2020, 12:20 pm

Odbornici Skupštine opštine usvojili su danas Odluku o dodjeli opštinskih priznanja i nagrada u 2020. godini povodom 24. marta – Dana opštine Prnjavor.

Najviše opštinsko priznanje, Povelja zaslužnog građanina opštine Prnjavor sa zlatnim grbom biće dodijeljeno Desi Đurić iz Kokora, za izuzetne zasluge za Republiku Srpsku.

Povelja opštine Prnjavor sa zlatnim grbom biće dodijeljena preduzeću “Cerex” d.o.o. Prnjavor za postignute rezultate u poslovanju i ostvareno visokorangirano mjesto na listi najbrže rastućih kompanija u BiH za 2019. godinu.

Povelja opštine Prnjavor za srebrnim grbom biće dodijeljena Daliboru Milankoviću iz Donjih Palačkovaca, za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti, u proizvodnji zdrave hrane.

Uz povelje, biće dodijeljeno i pet pohvala, i to: Aleksandru Atiću za zasluge u ličnom angažovanju sprečavanja širenja požara koji je zahvatio prostorije “Radio Prnjavora”, Slađani Milanković iz Donjih Palačkovaca, za doprinos poboljšanja demografske slike opštine Prnjavor, Goranu Gunjević iz Prnjavora, za učestvovanje u brojnim humanitarnim akcijama i pokroviteljstvima, Bori Babiću iz Štrbaca, za izuzetno postignute prinose u stočarskoj proizvodnji i Dajani Bašić  iz Prnjavora, za postignute izvanredne rezultate učenika.

Nagrade i priznanja će biti uručena na prijemu povodom krsne slave, Preobražena Gospodnjeg.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *