Prnjavor zavijen u crno

January 10, 2023, 10:43 am

Vijest koja je juče uznemirila prnjavorsku javnost, da je 23- godišnji  mladić Nebojša Vuković smrtno stradao na planini Ljubić,  dana 09.01.2023. godine oko 16,00 časova, potvrđena je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uz navođenje inicijala N.V.,iz Okružnog javnog tužilaštva navode da je pored beživotnog tijela pronađeno je i vatreno oružje-pištolj.

“Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Guzina Sanja, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Radi utvđivanja tačnog uzroka i vremena smrti tužilac je naložila da se izvrši obdukcija beživotnog tijela, koja će biti obaljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje  kao i vještačenja,  u cilju utvđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti”, saopšteno je Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Inače, riječ je o  Nebojši Vukoviću, članu rok sastava iz Prnjavora, koji su se i oprostili od svog druga i člana.

“Dragi naši, javljamo vam se i mi da kroz duboku bol potvrdimo sve te tužne glasine. Naš nasmijani lider, naša najčupavija glava Prnjavora juče nas je napustila u svojoj 22. godini života. Ovaj ostavljeni trojac ostaje bez najdražeg ritma u svom životu, i srca im nastavljaju kucati u jednom, za nešeg Nešu. Sviraj, anđele, na nekom ljepšem mjestu 💙 vole te tvoji deminutivčići!”, navodi se na FB stranici benda Deminutiv.

Biranim riječima od Nebojše se oprostio i Moto klub “Točak”.

“Počastvovani što si bio naš sugrađanin, što smo te poznavali i što si svirao kod nas, a pretužni što se to više nikad neće ponoviti.”

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.