Miličević: U toku pripreme za pobjedu SDS-a u Prnjavoru (VIDEO)

February 10, 2024, 4:24 pm

U Prnjavoru je sinoć održana sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke. Rad ove stranke i aktivnosti u vezi sa predstojećim izborima podržao je i predsjednik SDS-a Milan Miličević. Sa sjednice je poručeno da će SDS imati svog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, ali o konkretnim imenima ovoga puta nisu željeli govoriti.

Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Prnjavoru jedan je od najorganizovanijih i najuspješnijih po izbornom rezultatu u cijeloj Republici Srpskoj, poručio je ovo predsjednik SDS-a Milan Miličević nakon sjednice Gradskog odbora prnjavorskog SDS-a. Miličević uvjeren da će na predstojećim izborima ostvariti i pobjedu za gradonačelnika Prnjavora.

“Sve drugo imamo i ovo je jedan od onih odbora u kojima računamo da su šanse da osvojimo i mjesto gradonačelnika zaista realne i velike. Naravno neće doći samo po sebi, nego uz ogroman rad i organizaciju koju ovaj odbor ima i sa jako dobrim kandidatima i na listi  i za gradonačelnika”, kaže Miličević.

Radnim sastankom, SDS je već krenuo u pripreme za lokalne izbore ove godine. U što kraćem periodu, ova stranka saopštiće i ime kandidata za gradonačelnika, kao i odborničku listu.

“Imaćemo sigurno kandidata za gradonačelnika koji će uz pomoć građana grada Prnjavor pobijediti i povesti računa o svim građanima, jer ih nećemo dijeliti po teritorijalnoj, niti stranačkoj pripadnosti, nego ćemo biti neko ko će voditi računa i brigu o cijeloj teritoriji grada Prnjavor i os vim građanima koji žive u Prnjavoru”, kaže predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Prnjavoru Milan Petrović.

U izbornu pobjedu uvjeren i zamjenik predsjednika Gradskog odbora ove stranke u Prnjavoru Milan Aleksić, inače kanididat za načelnika na prethnodnim lokalnim izborima.

“Ovaj sastanak govori o jednom novom principu rada SDS i samog rukovodstva, gdje vidimo da je predsjednik stranke došao u radnu posjetu u Prnjavoru, gdje smo zajedno pravili planove za izbornu pobjedu”, kaže zamjenik predsjednika GO SDS Prnjavor Milan Aleksić.

Iz Prnjavora je poručeno i da će Gradski odbor SDS-a u narednim izborima u narednim mjesecima svoje aktivnosti još više približiti građanima sa pobedničkim ambicijama u oktobru ove godine.

Izvor: TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *