KSS: Đilas za rođendan dobija novi mandat

February 21, 2015, 9:20 am

On će tako sebi podariti najbolji rođendanski poklon, pošto u nedelju 22. februara puni 48 godina. Za razliku od prethodnog saziva, u novom neće biti Dejana Bodiroge, koga na mestu potpredsednika menja Igor Rakočević.

Ostavke

Dosadašnji direktor svih muških selekcija u KSS Dragan Tarlać takođe je podneo ostavku, što je očekivano nakon što se pojavila informacija da u budućem rukovodstvu neće biti njegovog najbližeg saradnika Bodiroge.

Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Tomašević i u novom sazivu biće na funkciji potpredsednika zaduženog za takmičarski deo.

– Đilas je odlučivao o personalanim pitanjima. Zadovoljan sam što ću se i u narednom periodu baviti takmičenjem. Tu je potrebno mnogo posla, a ja sam čovek koji voli da radi i nije tačno da sam hteo da podnesem ostavku – kazao je Tomašević i dodao:

Znaju se obaveze

– Smatram da je KSS dosta uradio u prethodne četiri godine. Bili smo drugi na svetu, dok su devojke osvojile četvrto mesto. Mislim da će u narednom mandatu biti još uspešniji, jer sada svi znamo svoje obaveze u savezu.

Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *