U Tesliću održano Veče atletike Republike Srpske (VIDEO)

February 11, 2024, 4:45 pm

U organizaciji Atletskog saveza Republike Srpske, u Tesliću je održano tradicionalo Veče atletike na kojem su nagrađeni najupješniji atletičari, trenieri i klubovi Republike Srpske za 2023. godinu.

Titulu najboljeg atletičara Republike Srpske za 2023. godinu ponio je Stefan Stanković iz AK „Maraton“ Brčko. Stanković je prvak RS I BIH u skoku u dalj, te prvak BiH u troskoku u dvorani.

Za najbolju atletičarku proglašena je Sara Lučić iz AK „Glasinac“ Sokolac, a priznanja su dodjeljena u više kategorja. Takoje titulu najboljeg u kategoriji mlađih seniora ponio Luka Ivičić iz banjalučkog “Borca”, dok je najbolja u kategoriji starijih pionirki Sara Mijanović iz trebinjskog Leotara.

Iz Atletstkog Saveza Republieke Srpske prethodnu godinu ocjenjuju kao veoma uspješnu.

Ove godine Veče atletike održano je u Tesliću, a događaju je prisustvovao i načelnik opštine Milan Miličević Podsjetio je na višedecenijsku tradiciju atletskog sporta o ovoj lokalnoj zajednici.

Za najbolji atletski klub u 2023. godini proglašen je banjalučki “Borac”, dok su drugo i treće mjesto zauzeli AK „Maraton“ „Brčko“, odnosno AK „Glasinac“ Sokolac.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *