February 20, 2023, 1:22 pm

Čelsi je za vikend još jednom razočarao svoje navijače jer je poražen na “Stemford Bridžu” od fenjeraša Sautemptona sa 0:1, a ovu utakmicu posebno je obilježio detalj iz tunela koji je pokazao tužnu sliku o londonskom klubu.

“Plavci” ove sezone igraju po principu toplo-hladno, a to su najbolje u subotu pokazali na svom terenu gdje su neočekivano poraženi od “Svetaca”.

Sautempton se nalazi na dnu tabele i ove sezone igra očajno, ali igrači ovog tima uspjeli su da dođu do velika tri boda koji im je vratio nadu da mogu izboriti opstanak u Premijeršipu do kraja sezone.

Gosti su do pobjede došli u prvoj minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena kada je Vord-Praus sjajno pogodio za 0:1 i ispostavilo se konačan rezultat ove utakmice.

U centru pažnje našla se teška povreda koju je u finišu meča zadobio Cezar Aspilikueta, ali i nevjerovatan detalj iz tunela kojeg su kamere uspjele da snime prije početka utakmice i koji najbolje pokazuje sumorno stanje u ekipi “Plavaca”.

Video je nastao kada su igrači londonskog kluba trebali izaći na zagrijavanje, a navijači Čelsija na društvenim mrežama komentarisali su istu stvar.

Mnogima je nevjerovatno kako se jasno vidi da u ekipi ne vlada baš najbolja atmosfera, te da sve djeluje toliko sumorno što je video iz tunela najbolje pokazao.

“Uopšte nemamo nikakve aure u ekipi”, bio je samo jedan od komentara navijača na društvenim mrežama.

Nakon poraza od Sautemptona navijači su čini se okrenuli leđa i treneru Gremu Poteru i nadaju se da će mu klub uskoro dati otkaz jer je jasno da nije dorastao takvom zadatku, te da mu u Čelsiju ne ide onako kako se očekivalo.

Pored očitog primjera da je atmosfera u svlačionici i te kako loša u prilog mu ne ide ni činjenica da s pojedinim igračima nema uopšte nikakav odnos i da to sigurno kvari cijelu priču koju pokušava da stvori u klubu.

To se prvenstveno odnosi na Pjera-Emerika Obamejanga, ali i Rahima Sterlinga s kojim navodno takođe nije u najboljim odnosima u posljednje vrijeme.

Čelsi je nakon 23 odigrane utakmice tek deseti na tabeli sa 31 bodom i čini se da je plasman u Evropu iduće sezone sve dalji i dalji što dovoljno govori o lošoj sezoni na “Stemford Bridžu.”

(Nezavisne – Foto: Twitter / Printscreen)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *