Teslić: Sastanak Miličevića sa hrvatskim konzulom (VIDEO)

February 8, 2020, 3:45 pm

Generalni konzul Hrvatske u Banjaluci Zoran Piličić danas se u Tesliću sastao sa načelnikom ove opštine Milanom Miličevićem. Piličić i Miličević analizirali su dosadašnju saradnju na realizaciji infrastrukturnih projekata i sagledavanju prioriteta za naredni period.

Generalni Konzulat Republike Hrvatske u Banjaluci daće podršku svim konstruktivnim idejama na bazi saradnje sa opštisnkom upravom kako bi se realizovali bitni projekti u sredinama sa hratskom populacijom na prostoru opštine Teslić, izjavio je generalni konzul Zoran Piličić. Piličić je posebno istakao potrebu za realizacijom onih projekata koji se odnose na razvoj infrastrukture i uopšte poboljšanja kvaliteta života.

Načelnik Teslića Milan Miličević izarzio je zadovoljstvo posjetom hrvatskog konzula i uspješnim konstruktivnim razgovrima o potencijalnim projektima od značaja za mjesne zajednice Komušina, Studenci i Slatina. On je podsjetio na ranije uspostavljenu dosta uspješnu saradnju koja je obilježena nizom realizovanih infrastrukturnih aktivnosti.

Razgovorima Miličevića i Piličića prisustvovali su i predstavnici udruženja, odnosno zajednice Komušina-Zagreb koja je oformljena prije sedam mjeseci sa ciljem da postane krovna organizacija za sve Hrvate sa područja teslićke opštine.

Generalni konzul Republike Hrvatske i predstavnici udruženja ”Komušina-Zagreb”danas su posjetili i mjesne zajednice sa većinskom hrvatskom populacijom.

 

(TV K3) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *