Pavić: Ovo je veliki udarac koalicionim odnosima SNSD-a i DNS-a

December 17, 2019, 4:42 pm

Lider DNS-a Marko Pavić kaže da je ovo drugi put u posljednjih godinu dana da SNSD ne bira DNS za svog partnera, nego pojedince iz te stranke.

“Ovo je zaista veliki udarac koalicionim odnosima SNSD-a i DNS-a, jer ovdje nisu u pitanju ni Aćimović (Draško)  ni Božović (Mlađan), ja nijednog dovoljno ne znam niti je uopšte bitno ko je od njih, ali bi bilo bitno da onaj ko je izabrani predstavnik DNS-a a ne pojedinaca iz DNS-a”, rekao je za BN TV lider DNS-a Marko Pavić.

Pavić za trenutnu krizu u DNS, nastalu zbog izbora kandidata za ministra koji nije zvanično predložen ispred stranke, ipak optužuje SNSD.

“To ukazuje na to da SNSD ne želi sarađivati sa DNS-om već sa pojedincima iz DNS-a ili kako bi pojedini trojanski konji u DNS-u rekli, da imaju zadatak da preuzmu stranku i slično, to ništa nije problem, samo bi trebalo da ide na način koji je dostojanstven i ljudski i koji poštuje određene moralne norme, ovdje očigledno svega toga nema”, poručio je Marko Pavić u izjavi BN TV.

Pavić je najavio da će DNS narednih dana na svojim organima utvrditi dalje postupanje nakon, kako je rekao, ovakvog drastičnog i ponovnog udara na DNS.

(BN TV) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *