Teslić: Dragan Bogdanić reizabran za predsjednika OO SNSD-a (VIDEO)

November 25, 2019, 7:09 pm

Dragan Bogdanić ponovo je izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću, kao jedini kandidat tako je jednoglasno odlučeno na sinoć održanoj 4. izbornog konferenciji ove političke organizacije.

Dragan Bogdanić koji je jednoglasnom podrškom delegata ponovo izabran za predsjednika teslićkog SNSD-a smatra da takva odluka istovremeno predstavlja i odgovornost i obavezu, naglasivši da uz novoformirani opštinski odbor sa pet potpredsjednika i koalicione partnere očekuje izbornu pobjedu na loklanim izborima 2020. godine.

 

Potpredsjednikk SNSD-a i predsjednik Vlade RS Radovan Višković koji je prisustvovao izbornoj koferenciji takođe je izrazio očekivanja da će ova stranka u oktobru sljedeće godine preuzeti vlast u Teslić, jer je, kako je istakao, od interesa da politika lokalne zajednice bude kompatibilna sa politikom Vlade Srpske. Ne precizirajući čijom krivicom, ustvrdio je da je Teslić u proteklom periodu u mnogo čemu trpio. Uz to je negirao nedavne javne navode aktuelnog načelnika opštine Milana Miličevića da Vlada finansijski zaobilazi ovu lokalnu zajednicu.

Višković smatra da je teslićka opština lijepo mjesto za život, te cijeneći da su načelnici iz SNSD-a agilniji poručio da s novim rukovodstvom treba da ubrzano grabi svom razvoju.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *