Istočno Sarajevo: Pojačane mjere bezbjednosti, SAJ na ulicama (VIDEO)

January 31, 2019, 7:33 pm

U Istočnom Sarajevu ovih dana pojčane su mjere bezbjednosti.Pripadnici policije u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom MUP -a RS vrše kontrolu vozila i građana posebno na ulicama Pala ,Istočne Ilidže, Istočnog Novog Sarajeva koje su u blizini entitetske linije sa FBIH.

U Policijskoj upravi Istočno Srajevo kažu da će akcija sprovođenja posebnih mjera MUP-a RS trajati do daljnjeg.

Posljednje svirepo ubistvo Miloša Ostojića, ubistvo Policajaca u Sarajevu ,krađe i krivična djela uznemirile su građane Istočnog Sarajeva.

Kriminalci koriste blizinu entitetske linije i bježe iz jednog u drugi enititet što policiji otežava istragu.Posljednja akcija koju provode pripadnici PU IS u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom MUP RS u maskirnim uniformama i sa dugim cijevima i legitimišu vozače koji prelaze iz Federacije u RS izaziva različite komentare građana ,posebno na društvenim mrežama.

– Provodimo niz operativno -taktičkih mjera s ciljem poboljšanja bezbjednosti na području grada – ističe načelnik PU IS Branimir Šehovac.

Akcija se realizuje u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom i Jedinica za podršku koja je u sastavu PU IS . Pojačano prisustvo policije najavljeno je građanima ističe Šehovac sve s ciljem poboljšanja ukupne bezbjednosti posebno nakon nemilih događaja koji su obilježili početak godine.

U PU iS ističu da će ova akcija biti nastavljena i u narednom periodu a rezultatima će građani biti blagovremeno informisani.

(TVK3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *